Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale Bu Sefer Abarttı: Coinbase’e 18.365 Bitcoin Transferi ile Fiyatı Hareketlendirdi!

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticilerinden Grayscale’in yine Coinbase’e Bitcoin (BTC) taşıması fiyatta yükseliş getirdi. 

On-chain analiz platformu Arkham Intelligence verilerine göre Grayscale TSİ 17.30 sularında ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’e 790 milyon doları aşkın değere sahip 18.638 Bitcoin taşıdı.

Grayscale’in cüzdanlarından çıkan 18.638 Bitcoin’den 4.885 tanesi anonim olarak görünen cüzdanlara gönderilmiş olsa dahi bu adresin de Coinbase’e ait olduğu tahmin ediliyor.

Grayscale’den gelen transfer hamlesi Bitcoin’de hareketliliğe yol açarken fiyat önce 200 dolar düşüş yaşadı ancak daha sonra sert bir yükseliş performansı gösterdi.

CoinGecko verilerine göre transferler öncesi 42.375 dolardan işlem gören Bitcoin beklenmedik şekilde yükselişe başladı. Bitcoin fiyatı sert artış hareketleriyle 500 dolara yakın değer kazanarak yazım esnasındaki değeri olan 42.850 dolara erişti.

Grayscale’in dün yapmış olduğu transferler, Bitcoin’de %2 değer kaybına yol açmış fiyatı 700 dolar civarında düşürmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!