Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale’in Altını Bırak Reklamından Sonra Altın Uçuşa Geçti

Kripto para sektörünün en ünlü yatırım firmalarından birisi olan Grayscale, geçtiğimiz günlerde Altın’ı bırak ve onun yerine dijital alternatifi Bitcoin al temalı bir reklam filmi yapmıştı. Reklam filminde, Bitcoin’in altına karşı olan avantajları dile getirilmiş ve bu reklam filmi, kısa bir süre içerisinde birçok kişi tarafından izlenerek, kripto para ve finans sektöründe çok konuşulan bir konu haline gelmişti.

Ancak gelinen noktada reklamın yayınlanmasının ardından altının müthiş bir yükseliş yaşaması da dikkatlerden kaçmadı. Konuyla ilgili olarak bir tweet atan ünlü Bitcoin boğası Max Keiser, şunları söyledi:

”Grayscale firmasının yaptığı Altın’ı Bırak reklam filmi,  neredeyse altındaki dip noktayla aynı seviyede yayınlandı.”

Grayscale’ın reklam filminin yayınlandığı Mayıs ayında, altın fiyatı 1200 dolarken, şu anda bu yazının kaleme alındığı dakikalarda ise altında fiyat 1530 dolara kadar çıktı. Bitcoin elbette yıl başından bu yana ciddi bir artış yakalasa da, altının son dönemde kendi standartlarına göre çok çok iyi sayılabilecek bir yükseliş yaşadığını da ifade etmek gerekiyor.

Grayscale firması, bilindiği gibi müşterilerine bir fon aracılığı ile, direkt olarak Bitcoin yatırımı yapmadan, lider kripto para birimine yatırım yapma fırsatı veriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment