Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Greenspan: Alt Sezonu Bitti, Bitcoin Yeniden Yükselecek!

Bitcoin sonlarına doğru geldiğimiz Nisan ayının başlarında ciddi bir yükseliş yaşadı ve beraberinde birçok alt koini de yükselişe taşıdı. Oldukça dalgalı bir grafik çizen kripto para sektörü, özellikle Nisan ayının son haftalarında Bitcoin’in hareketlerini neredeyse birebir takip etti.

Ancak birçok analist artık Bitcoin ile diğer kripto para birimleri arasındaki bağın bu kadar güçlü olmadığını öne sürmekte ki Mati Greenspan da bunlardan birisi. Greenspan, alt koin sezonunun yavaş yavaş sona geldiğini ve Bitcoin’in yeniden piyasanın son sözü söyleyen kripto para birimi olacağında iddialı.

eToro’nun kıdemli piyasa analisti günlük olarak yayınladığı analizinde konu hakkında şunları ifade etti:

”Alt sezonu sona geldi ve Bitcoin yeniden piyasa lideri olacak.”

Greenspan’ın ifadelerine göre alt koinlerin sezonu tamı tamına 51 gün sürdü ve bu süreç 10 Şubat tarihinden 2 Nisan tarihine kadar olan vakti kapsıyor. Bitcoin bu süre boyunca yüzdesel yükseliş açısından birkaç kripto paranın gerisinde kalmıştı ancak Greenspan’a göre bu durum artık değişti ve alt koin sezonu sonlandı.

Alt koinler 24 Şubat tarihinde ortalama olarak %9.37 yükselirken, Bitcoin’in toplam piyasa değeri ise sadece %5.79 arttı. Alt koinlerin toplam piyasa değeri 10 milyar dolar artarken, BTC sadece 3 milyar dolarlık bir yükseliş elde etti.

Ancak Mati’ye göre 2 Nisandan itibaren Bitcoin yeniden krallığını ilan etti ve Binance Coin de dahil birçok son günlerin hızlı yükselen kripto parasını yükseliş açısından geride bıraktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment