Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Greenspan, Binance’in Bitcoin SV’yi Delist Etmesi Hakkında Konuştu

Kripto para sektöründe geride bırakmaya hazırlandığımız Nisan ayına damga vuran gelişmelerden birisi de Binance’in ve diğer bazı dev kripto para borsalarının Craig Wright’a tepki olarak onun yüzü olduğu kripto para BSV’yi liste dışı bırakması oldu.

Bu konu, son olarak dijital trading platformu eToro’nun kripto para analisti Mati Greenspan’in de gündemindeydi.

Binance’in Bitcoin SV’yi delist etmesinin ardında bir güç gösterisi olup olmadığının sorulması üzerine Greenspan; bu seferlik bu durumun pek de öyle olmayabileceğini belirtti. Greenspan, şöyle konuştu:

”Binance zaten uzunca bir süredir kral yapıcı konumda. Onların onay verdiği projeler zaten uçup gidiyor. Bu konuya hiçbir itirazım yok, hangi ICO’nun başarılı olup, hangisinin olmayacağına da onlar karar veriyor. Ancak Bitcoin SV özelinde olay biraz farklı. Bana kalırsa bu karar sıkı bir durum tespit sürecinin ardından alınmış bir karar. ”

Kripto paraların insanlara kontrolü geri verecek enstürmanların başında geldiğini ifade eden Greenspan, bu noktada borsaların da gücü temsil ettiğini ve bu durumun keyfini sürdüklerini belirtti. Ancak başarılı analist, bu durumun da merkeziyetsiz olması gerektiğinin altını çizdi.

Greenspan, Binance’in Bitcoin SV’yi liste dışı bırakmasının altına yatan ana nedenin ise, ‘müşterilerin çıkarlarını korumak’ olduğunu aktardı. Bir firmanın, bir projeyi scam olarak görmesi durumunda onunla ilgili aksiyon alma kararı almasının da son derece normal olduğunu belirten başarılı isim, sözlerini de bu şekilde noktalamış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment