Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Güney Afrika’nın En Zengin Kadını: Paramı Bitcoin’de Çarçur Ettim

Kripto para sektörünün lider kripto para birimi Bitcoin, genelde birçok kişi için mantıklı bir yatırım olarak görülür. Bu konu ile ilgili yorum yapan sektör içi ya da sektör dışı kişiler de, lider kripto para biriminin yatırım portföylerinde az da olsa bulunmasının önemli bir hamle olacağını ifade eder.

Ancak bu konu, Güney Afrika’nın en büyük yatırımcılarından birisi olan ve ülkenin en zengin kadını olan Aga Wierzycka için pek de öyle değil. Sygnia Asset Management şirketinin yönetimi kurulu başkanı ve kurucusu olan başarılı yatırımcı, yaptığı açıklama ile Bitcoin’de ciddi bir zarar ettiğini ifade ederken, parasını da adeta çarçur ettiğini söyledi.

Başarılı isim, yaptığı açıklamada kocasının kendisini bu alanda yaptığı yatırım sebebiyle hiçbir zaman affetmeyeceğini de ifade etti ve şunları ekledi:

”İlk Bitcoin’imi, 4 bin dolar seviyesinde aldım. Sonuncuyu aldığımda ise Bitcoin 18 bin dolardan işlem görüyordu. Ancak sonra bir hafta geçti ve düşüş başladı. Resmen lale çılgınlığında tepeden alım yapanlar gibiydim. Yaratılan hikayeye inandım. Bitcoin’i dijital altın olarak gördüm, ancak bu alanda ciddi para kaybettim. Kocam da zaten beni bu yüzden hiç affetmeyecek gibi duruyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • İsmail Babacan
    Posted 25 Ağustos 2019 - 00:18 00:18

    güzel algı oluşturuyorsunuz Bitcoin 3500 dolar iken ses yok şuan 10 bin dolar civarlarında iken insanlara satış psikolojisi aşılamaya çalışıyorsunuz.

Leave a comment