Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Overstock CEO’su Görevinden İstifa Etti

Ünlü kripto para firması Overstock’un CEO’su Patrick Bryne, yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Konuyla ilgili olarak şirketin resmi sayfasından da bir açıklama yapıldı ve başarılı yöneticinin şirkete veda ettiği belirtildi.

E ticaret konusunda önemli bir şirket olan ve kripto para sektörüne karşı da çok ılımlı bir tavır takınan firmanın CEO’sunun görevinden neden istifa ettiği ile ilgili olarak da bazı dedikodular ayyuka çıktı. Buna göre, firmanın bu yılın ilk çeyreğinde kötü bir dönem geçirmesi ve karlılıkta ciddi bir azalma yaşaması, Bryne’nın görevinden istifa etmesinde çok büyük bir rol oynadı.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Bryne, blockchain teknolojisinin. gelecekte çok büyük bir rol oynayacağını ifade ederken, bu teknolojiye güven duyulması gerektiğini ifade etti.

Ancak kripto para sektörüne karşı dost bir tavır takınan bu yöneticinin şirketten biraz da kötü bir şekilde istifa etmesinin ve ayrılmasının ardından, bazı analistler, artık Overstock’un bu alanda pek de aktif olmayacağını ifade ediyor.

Bakalım önümüzdeki dönemde kripto para firması tZERO’nun da zarar ettiği Overstock; kripto para ve Blockchain alanında yapacağı yatırımlarda ne tarz bir yol izleyecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment