Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Güney Koreli Dev Kripto Para Borsası Singapur’da Büyük Bir Başarıya İmza Attı!

Popüler kripto para borsası Upbit, en zor düzenleyici şartlara sahip olan ülkelerden biri olan Singapur’dan ödeme lisansı almayı başardı.

Güney Koreli kripto borsası Upbit’in Singapur iştiraki, Singapur Para Otoritesi’nden (MAS) Başlıca Ödeme Kurumu (MPI) lisansı aldığını açıkladı.

MAS tarafından verilen söz konusu lisans, kuruluşun ekim ayında düzenleyiciden ilke onayı almasının ardından yaklaşık 3 ay sonra geldi. Şirket, alınan bu sons lisans ile birlikte Singapur birimi üzerinden kripto para ticareti ve bağlı hizmetleri sunabilecek.

Upbit CEO’su Alex Kim konu hakkında yaptığı açıklamada, alınan bu lisansın Asya faaliyetlerini güçlendireceğini ve hem kurumsal hem de bireysel müşteri yelpazelerini genişleteceğini şu ifadelerle aktardı:

Singapur, kripto para inovasyonu için küresel bir merkez olarak ortaya çıktı ve kurumsal işletmeler için önemi hafife alınamaz. Upbit Singapur, Singapur’un sağlam düzenleyici çerçevesinden ve Asya’da önde gelen bir finans merkezi olarak itibarından yararlanarak kurumsal faaliyetlerin bağlantı noktası olmaya hazırlanıyor. Bu lisans, Singapur’un gelişen dijital ekosistemine katkıda bulunan son teknoloji dijital varlık çözümleriyle kurumsal ve bireysel müşterilere hizmet vermemiz için önemli bir adımdır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!