Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Güney Kore’nin En Büyük Kripto Borsası 7 Fan Token Listeledi: İki Token Uçuşa Geçti!

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, İtalya liginin lider kulübü Napoli ile sponsorluk anlaşması üzerine şimdi de 7 fan token’ı listelediğini duyurdu.

Upbit, 5 Ocak tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda AC Milan Fan Token (ACM), Atletico Madrid Fan Token (ATM), Manchester City Fan Token (CITY), Napoli Fan Token (NAP), Arsenal Fan Token (AFC), Barcelona Fan Token (BAR) ve Inter Milan Fan Token’ı (INTER) listelediğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, listelenen fan tokenların yalnızca Chiliz ağında destekleneceği belirtilirken diğer ağlardan yatırma işlemi yapılmaması önerildi.

Napoli Fan Token Uçuşa Geçti

NAP, dün sponsorluk anlaşması imzaladığı Upbit’te listelenmesi üzerine bazı borsalarda %160’dan fazla artışla 3 dolar seviyelerinden 8 dolara kadar yükseliş yaşadı. CoinGecko verilerine göre NAP, haberin kaleme alındığı esnada son 24 saatte %70 artışla 5,20 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Listelenen fan tokenlar arasında AFC de %30’a yakın önemli miktarda artış yaşarken BAR, ATM, CITY, INTER ve ACM’de ciddi bir artış söz konusu olmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!