Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hash Savaşları Devam Ediyor: Calvin Ayre & CoinGeek, Yenilgiyi Kabul Etmemekte Israrcı

Geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan hard fork sonrası, piyasadaki bir çok eksik parça yerine oturmaya ve kaos yerini yavaş yavaş düzene bırakmaya başladı. Çok tartışmalı bir konu olan Bitcoin Cash iç savaşı, henüz tam olarak bir kesinlik kazanmasa da, verilere ve madencilere göre kazanan en azından şu an için Roger Ver ve Jihan Wu‘nun tarafı olan Bitcoin ABC.

Yenilen tarafta yer alan milyarder isim Calvin Ayre ise, karşı takımda aslında her şeyin güllük gülistanlık olmadığını vurguladı ve ekledi:

”CoinGeek ve nChain bu savaşa uzun mesafe için dahil oldu. BCH kazmaya ve orijinal Bitcoin’i Jihan Wu ve BCH’yi bir tür Wormhole token teknolojisine sahip alt koin’e çevirmeye çalışan Bitcoin ABC geliştirme ekibine karşı korumak için elinden geldiğince savaşacaktır. Roger Ver’in şirketi Bitcoin.com sahip oldukları hash’e sadece 24 saatlik sahip ve bunu kendi müşterilerinden aldı. Bitmain ise bize yetişebilmek için kendi yatırımcılarının parasından ve hissedarlarının varlıklarından günde milyonlarca dolar harcamak zorunda. Bu da Bitmain’in nakit parasını ve kripto para rezervlerini eritecektir çünkü biz aylarca ve aylarca savaşmaya hazırız. Eğer Bitmain içerisinde bir hissedar veya yatırımcı olsaydım,  Bitmain’in işletmesi birden çok kripto para birimini destekler nitelikteyken, Jihan Wu’nun neden bütün parayı sadece BCH’yi kontrol etmek için harcadığını sorardım.”

Söz konusu ifadesinden sonra BCH hash savaşının bir iki günde değil, haftalarca hatta aylarca süren zaman zarfında belirleneceğini ifade eden Calvin, borsaların, cüzdan ve diğer kripto para hizmeti sağlayıcılarının, kesin bir sonuç elde edilene kadar Bitcoin SV düğümü de çalıştırmasını tavsiye etti ve yenilgiyi kesin bir dille reddetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment