Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver: Monero veya Dash Bile Küresel Para Birimi Olarak Kabul Edilebilir

Bitcoin Cash hard fork’u şüphesiz son haftanın en ateşli konusu oldu ve hala da olmaya devam ediyor. Jihan Wu, Roger Ver, Craig Wright ve Calvin Ayre gibi önde gelen isimlerin başlattığı kavga ve anlaşmazlık, ağ bölünmesine kadar gitmiş ve piyasayı Kanlı Çarşamba olarak adlandırılan bir felakete bile sürüklemişti.

Bölünmenin Bitcoin ABC tarafında yer alan Roger Ver, Crypto Coin Trader kaynağına verdiği demeçte ilk başta konu ile ilgili açıklamalarda bulundu:

”İnternet bir çok iyi ve kötü insana sahip. Ben sadece iyi olanlarla iletişime girmeye çalışıyorum.”

Bunun yanı sıra 15 Kasım tarihinde gerçekleşen Bitcoin Cash hard fork’una da değinen Ver, ABC ekibinin yeni konsensüs kurallarına göre daha fazla blok kazdığını aktardı ve ekledi:

”Bütün gece uyumadan fork’u izledim. Bu benim için Noel gecesi gibiydi.”

Bitcoin.com CEO’su Ver, Monero veya Dash gibi kripto para birimlerinin bile küresel bir para birimi olabileceğine ve bunu sıkıntı etmeyeceğini ifade etti. Ver, tek amacının insanlara ekonomik özgürlük getirmekten ibaret olup, ve şu an için bunu yapmanın en iyi yolunun Bitcoin Cash olduğunu ifade etti. Ver bunun yanı sıra fork’un iyi bir şey olduğunu ve orijinal Bitcoin hard fork’una bile benzediğini aktardı:

”Keşke BCH-BTC bölünmesi daha önce olmuş olsaydı. Eğer fork çok daha önce olmuş olsaydı, o zaman Bitcoin Cash çok daha fazla kullanım alanlarına sahip olmuş olabilirdi.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment