Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Projesinden Telegram Müjdesi: Dokunarak Kazandıracak!

Asya merkezli kripto para firması HashKey Group, kendi kripto parası HSK için airdrop başlattı.

HashKey Group tarafından bugün yapılan açıklamaya göre Telegram kullanıcıları, “DejenDog” adlı bir bot’a girip gerekli görevleri tamamlayarak HSK token alabiliyor.

Dokun, puan kazan

Telegram kullanıcıları, dokun-kazan mantığıyla çalışan DejenDog oyununu oynayarak daha fazla token elde etmek için puan toplayabilecek.

HashKey’nin kripto parası HSK’nin bu yılın üçüncü çeyreğinde borsalarda listelenmesi planlanıyor. HashKey, token listelenmeden önce toplamda 10 milyon HSK dağıtmayı planlıyor.

HashKey, “Kullanıcılar, Husky temalı köpek karakterine dokunarak HIT puan alabilecek ve bunlar, HSK karşılığında bozdurulabilecek” dedi.

HSK token hakkında detaylar

Telegram tabanlı oyunlar, son dönemlerde büyük ilgi gördü. Bunlara örnek olarak Notcoin, Hamster Kombat, Yescoin, Tapswap ve PixelTap gösterilebilir. Bu projelerin çoğunda kullanıcılar, bir butona tıklayarak oyun içerisinde para birimi kazanıyor ve bunlar, daha sonra airdrop sırasında token karşılığında bozdurulabiliyor.

ERC-20 standardına göre geliştirilen HSK token’ın toplamda 1 milyar arzı olacak. Bunun %65’i ekosistemin gelişimi, %30’u proje çalışanlarına, %5’i ise rezerv fonuna ayrıldı.

HashKey Group açıklamasına göre HSK, topluluğu ödüllendirmek, ayrıcalıklı ön satış hakları dağıtmak, farklı ekosistemlerle iş birliği yapmak, işlem ücretinde indirim almak gibi çeşitli amaçlarla kullanılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!