Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Helium (HNT) Fonlama Turundan 200 Milyon Dolar Yatırım Aldı: Adı Nova Labs Olarak Değiştirildi

Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazları için merkeziyetsiz blockchain tabanlı bir ağ olan Helium (HNT), D serisi finansman turundan 200 milyon dolar yatırım aldı ve yatırımcılarına isimlerini Nova Labs olarak değiştirildiğini duyurdu.

Bloomberg’in yaptığı habere göre Helium Inc, yaptığı açıklamada adının Nova Labs olarak yeniden adlandırıldığını ve D Serisi finansman turundan 200 milyon topladığını söyledi.

Tiger Global tarafından yönetilen finansman turunda, Seven Seven Six, Deutsche Telekom, GV (eski adıyla Google Ventures), Liberty Global ve Andreessen Horowitz gibi büyük yatırım şirketleri yer aldı.

Fonlama turu hakkında açıklamalarda bulunan Nova Labs kurucusu ve Ceo’su Amir Haleem,

Bu fon firmayı genişletmek ve yen ürünler oluşturmak için kullanılacak. Ayrıca yeniden markalaşma ile birlikte helium blockchain’i ve yerel token’ı HNT arasında bir ayrım yaratma hedefimizi gerçekleştiriyoruz.

dedi.

Nova Labs’ın yerel token’ı HNT, son yedi günlük periyotta %2’lik değer kazanırken son 24 saatlik periyotta %4’lük değer artışı yaşadı. HNT, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinMarketCap verilerine göre 25,35 dolardan işlem görüyor ve CoinMarketCap’in yapmış olduğu listede 50. sırada yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!