Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hindistan’da Harry Potter Temalı Metaverse Düğünü Gerçekleşecek

Hindistan’ın Tamil Nadu eyaletinde yaşayan Dinesh SP ve Janaganandhini Ramaswamy isimli çift Hindistan’daki ilk metaverse düğününü gerçekleştirecek. Düğün, Harry Potter temalı olacak.

Evlenecek Çift’in, düğün günü sabahı resmi işlemleri halledeceği akşama ise misafirleri sanal ortamda ağılayacağı belirtildi.

Dinesh Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bu durumun Polygon blockchain’indeki ilk metaverse düğünü olacağını ve bu fikrin kendisine ait olduğunu söyledi.

 

Harry Potter’ın Hogwarts Cadıcılık ve Büyücülük Okulu’nda gerçekleştirilecek olan düğüne çiftin dünyanın dört bir yanındaki arkadaşları ve dostları katılacak. Sanal ortamda gerçekleştirilecek düğüne bir bağlantı üzerinden katılınabilecek.

Dinesh, bu evlilik için “TardiVerse” metaverse şirketiyle iş birliği yaptığını belirtti.

Geçen yıl kripto para madenciliği yaptığını belirten Dinesh, blockchain teknolojisinin metaverse’ün temeli olduğundan dolayı metaverse’de bir düğün yapmaya karar verdiğini söyledi. Ayrıca covid-19 pandemisini de göz önünde bulundurunca daha mantıklı olacağını düşündüğünü belirtti.

Amerikalı çift Traci ve Dave Gagnon, metaverse’de evlenen ilk çift olmuşlardı. Düğün, ABD merkezli Virbela şirketi tarafından oluşturulan bir salonda düzenlenmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!