Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hindistan’ın En Büyük Kripto Para Borsalarından Zebpay, Malta’ya Taşınıyor

Geçtiğimiz Nisan ayından beri Hindistan içerisinde kripto para birimlerine ve borsalarına karşı sahip olunan sert tutum, firmaları ve bireyleri başka yollar ve başka ülkeler aramak zorunda bırakmakta. Dünyanın en fazla nüfusuna sahip olan ikinci ülke konumundaki Hindistan, kripto para piyasası konusunda da çok önemli bir yere sahip’ti’. Hindistan Merkez Bankası tarafından konulan yasak devreye girdikten sonra, Zebpay de dahil bir çok kripto para borsası ne yazık ki kepenk kapatmak zorunda kaldı.

Quartz‘ın haberine göre ise, Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Zebpay, dünyanın en kripto para ve blockchain dostu ülkelerinden olan Malta içerisinde kayıtlı ve tescilli bir ofis açtı. Borsa açtığı ofis ile sadece ada ülkesi vatandaşlarına değil, aynı zamanda diğer Avrupa ülkelerine de hizmet verecek. Zebpay’in kendi internet sayfasında yer alan bilgilere göre, hizmet vereceği ülkeler arasında Malta, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Litvanya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovenya ve İsviçre yer almakta.

Daha önce dünyanın en büyük borsalarından olan Binance de kripto para borsası dostu ada ülkesi Malta’ya taşınmış ve devamından bir kaç borsayı daha beraberinde getirmişti. Malta sadece bir kripto para borsası cenneti olmanın yanı sıra, aynı zamanda blockchain ve kripto startup firmaları konusunda da ciddi bir potansiyele sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment