Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hindistan’ın Lider Borsası 10 Yeni Kripto Ticari Eşini Duyurdu: Zilliqa, VeChain ve Dahası

Ünlü kripto para borsası Zebpay, 29 Haziran tarihinde 10 yeni kripto ticari eşini duyurdu. NCASH, Angur [REP], BAT, ZRX, Zilliqa [ZIL], Golem [GNT], VeChain, KNC, CMT, ve  AE isimli bu 10  koin’in hepsinin ortak ticari eşi ise Bitcoin.

Tweet şu şekilde:

”Zebpay 10 yeni kripto-kripto ticari eşini duyurmaktan mutluluk duyuyor. Trading artık aktif! Zebpay kripto para borsası üzerinde 19 kripto para birimini ve 35+ trading eşini kullanabilirsiniz.”

Zebpay son zamanlarda yasal işlemler yüzünden biraz sıkıntı yaşamakta. Hindistan‘da yer alan borsa, bu ayın başlarında ”Sanal Para Birimleri İle İşlem Yapma Yasağı” yüzünden zor günler geçiriyor. Ancak Zebpay bu yasak karşısında yılmamış ve geçtiğimiz hafta içerisinde kendi yanıtını yayınlamış ve kullanıcılara bu yasağın etrafından dolaşmanın yollarını göstermişti:

“Eğer Zebpay’in banka hesapları iptal edilirse rupi üzerinden para yatırmak ve çekmek imkansız hale gelecek. Ancak kripto para üzerinden ödeme ve çekim yapmak hala mümkün olacak. RBI tarafından yayınlanan genelge yalnızca bankalara ve diğer yasal olarak düzenlenmiş kuruluşlara hitap ediyor. Yani Bitcoin ve diğer kripto paralar etkilenmiyor.”

Bitcoin ile eşleşen büyük kripto para birimleri arasında CoinMarketCap verilerine göre 17. ve 26. sıralarda yer alan VeChain ile Zilliqa yer almakta. VeChain bu yılın başlarında kendi Ana Ağ’ı olan VeChainThor’un duyurusunu yapmıştı ki bundan hemen sonra aralarında Bithumb, CoinSpot ve Binance gibi popüler kripto para borsalarının da olduğu bir çok platformdan destek görmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment