Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hindistan’ın Lider Borsası Unocoin, OmiseGO’yu Listelediğini Açıkladı!

Hindistan’ın lider kripto para borsası olarak görülen Unocoin kendi platformunda OmiseGo [OMG]kripto para birimini listelediğini açıkladı. Unocoin kullanıcıları bundan itibaren kendi borsaları üzerinden OmiseGo alımı, satımı ve ticaretini yapabilecekler.

Borsa bu müjdeyi Twitter ve Unocoin uygulaması üzerinden verdi. Açıklama ise şu şekilde:

”OmiseGo şu an için Unocoin üzerinde aktif. Alım satım başlasın!”

OmiseGO, Ethereum blockchain üzerine kurulmuş bir ERC20 tokeni. OmiseGO ağı Ethereum üzerinde mali ölçeklenmeye imkan sağlayıp eşler arası işlemlerin gerçek zamanlı olarak yapılabilmesinin önünü açıyor. OmiseGO içlerinde SBI Investment, East Ventures, SMBC, Ascend Capital ve Krungsri Finnovative gibi önemli finansal kurumların bulunduğu ortaklara sahip.

OmiseGO ağı içinde bulunduğu SDK (yazılım geliştirme kiti) ile uygulama üretilmesini, dijital varlıkların yönetimini, merkeziyetsiz borsa platformunu ve Ethereum’un akıllı kontratlarından yardım alarak işlemlerin güvenliğinin sağlanmasını mümkün kılıyor.

Fiyat konusunda ise OmiseGO bu hafta piyasaları kasıp kavuran ayı piyasası trendine uyup, basın saatine göre %15.04’lük bir düşüşün pençesinde gibi görünüyor. 16 Mayıs tarihinde 12.94 dolar olan fiyatı, çabuk bir ivme yakalayıp 17 Mayıs tarihinde elde ettiği haftanın en yükseği olan 13.56 dolar seviyesine çıkmıştı.

Daha sonra 12.20 dolar seviyesine düştü ve 13 dolara yükselmeye çalıştı ama 18 Mayıs tarihi itibariyle elde edebildiği en yüksek fiyat 12.73 oldu. 20 Mayıs tarihinde 13 dolar direnişini kurup 13.20 seviyesine ulaştı ancak bundan hemen sonra üç gün üst üste süren bir düşüşe yakalanıp basın saatine göre şu anki 10.44 dolar seviyesine kadar indi.

Unocoin 2013 yılında Bitcoin’in ilk popüler olduğu zamanlarda kuruldu. Platform şu an için kripto para piyasasında lider konuma sahip borsalardan bir tanesi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment