Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON Bedavaya Koin Veya Justin Sun’ın Deyimiyle ”Şeker” Dağıtıyor

TRON’un genç yaştaki kurucu ortağı ve Jack Ma’nın az sayıdaki öğrencilerinden birisi olan Justin Sun şu sıralar durmadan TRON Token değişimi hakkında Twitter aleminde adından söz ettirmekte ve bu konuda bir sürü tweet atmakta. Bu değişim ve ana ağ güncellemesi, Tron ekibini ERC20 tokeni olmaktan çıkarıp kendine özgü bir blockchain ve para birimi haline getireceğinden dolayı bir kaç şeyi kökünden değiştirecek.

Bugün Justin Sun Twitter üzerinde şu teklifte bulundu:

”$TRX #TRON Ana ağ yakında kullanıma sunulacak ve biz milyonlarca TRX şekeri hazırladık, https://tron.network/activity/d8c1d… adresi üzerinden bize katılın ve #TRX şekerlerinizi alın. Buna ek olarak arkadaşlarınızı davet ederek daha fazla şeker alabilirsiniz. Airdrop 1 Haziran öğlen 12:00’da bitecek. Eğer şekerler dağıtılacak olursa, airdrop belki daha erken bile bitebilir.”

Tweet’te yer alan bilgilere göre TRON ilk satın alma için ücretsiz 2 TRX verecek ve kişi eğer bir arkadaşına gruba katılma daveti yollarsa ek olarak 4 TRX daha kazanabilecek ancak bu tek kişi başına toplam 150 davet ile sınırlı. Yani bir kişi toplam 600 TRX kazanabilecek. Koinlerin dağıtılması veya kurucu ortağının tabiri ile ”şekerlerin verilmesi” TRON’un airdrop (piyasaya yeni girecek koinlerin herhangi bir ücret alınmadan dağıtılması)  etkinliğinin tanıtımı amacıyla yapılacak.

Bir Twitter kullanıcısı Wahid Fayad alaycı bir üslupla şu yorumu yaptı:

2 TRX mi? Bedava bir dağıtım için bu kadar veriyorsanız kesinlikle delirmiş olmalısınız.

Tron daha bir kaç saat önce haberini yaptığımız üzre çeşitli kripto para borsaları tarafından yaklaşan Ana ağ güncellemesi ve token değişim hareketi hakkında destek almaya devam ediyor.

Justin Sun bu yeniliği de sık sık kullandığı Twitter üzerinden duyurdu:

”#TRX $TRX @Liqui_Exchange #TRON blockchain güncellemesi ve token değişim hareketini destekleyecek.”

Ve daha bir kaç saat önce de başka bir borsanın desteğini daha duyurdu:

”#TRX $TRX @Dragonex_io #TRON blockchain güncellemesi ve token değişim hareketini destekleyecek.”

Bu borsaların yanı sıra TRON’a desteğini sunan diğer borsaların içinde Upbit, Bithumb ve IDAX’dan söz edilebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment