Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H&M, CEEK ile Ortaklık İddialarını Yalanladı

Dünyaca ünlü büyük bir moda ve tasarım şirketi olan H&M (Hennes & Mauritz), metaverse’de mağaza açtıklarına dair iddiaları yalanladı. 

Daha önce koin bülteni tarafından bildirilen habere göre ceek resmi Twitter hesabından H&M ile ortak mağaza açtığını duyurmuştu. Ceek proje kapsamında kullanıcıların metaverse projesinde oluşturulan mağazada dolaşabileceğini ve CEEK’in yerel token’ı CEEK VR (CEEK) ile online siparişlerde ödeme yapabilecekleri iddiasında bulunmuştu.

Bu haberi dünyanın önde gelen haber sitelerinden The Economic Times ve Mashable India 3 Ocak 2022 tarihli yaptıkları haberde anlaşmayı duyurunca H&M konuyu açıklama gereğinde bulundu.

Konuyla alakalı açıklama yapan H&M sözcüsü:

H&M’in şu anda metaverse’de mağaza açmadığını bildirmek isteriz.

dedi.

H&M’in metaverse’de mağaza açtığı iddiası ilk olarak 7 Aralık’ta Ceek’in resmi twitter hesabından paylaştığı gönderinin sonucu olarak ortaya çıktı.

H&M sözcüsü bu iddialar üzerine:

Ceek ile iş birliği yapmıyoruz.

dedi.

Daha sonra Ceek Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bu projenin henüz hazırlanmış bir metaverse mağazası olmadığını sadece H&M’e sunulan bir proje olduğunu açıkladı ve bu projeyi gerçekleştirmek için H&M’in yetkilileriyle görüşme halinde olduklarını belirtti.

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!