Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Holo ve Binance Çıkmazında Son Durum: Delist Edilecek mi?

Holo (HOT), sadece dünya çapında değil Türkiye içerisinde de oldukça popüler kripto para birimlerinden birisi konumunda. Türkiye içerisinde HOT yatırımcıları özellikle birkaç gün önce Binance’in HOT/BTC işlem çiftini delist edeceği yani platformdan kaldıracağı iddiası ile sarsılmıştı. Bugün ise topluluğun önde gelen isimlerinden Paradotor, durumun çözüme kavuşturulduğunu ima etti.

İddia ilk olarak Holo Zengini ve Gostimara tarafından dile getirildi. Gostimara bunun direkt olarak Holo ekibinin kendisi tarafından atılan bir adım olduğunu belirterek bundan duyduğu üzüntüyü vurguladı.

Binance’in HOT Delisti Rafa Kaldırıldı 

Ancak olayın üzerinden kısa süre geçmesinden sonra Paradotor’dan tam tersi yönde bir açıklama geldi. Paradotor konu hakkında yayınladığı gönderisinde HOT ekibinin Binance ile görüştüğünü ve şu an için delist ihtimalini güçlendiren bir sebep olmadığını öne sürdü.

Tanınan analistin açıklamasına göre Binance’in HOT/BTC işlem çiftini delist etmesi olayı şu an için rafa kaldırıldı. Bunun HOT fiyatını uzun vadede nasıl etkileyeceği bilinmese de son 24 saat içerisinde %2,38’lik bir yükseliş yaşadığı görülüyor.

HOLO’nun neredeyse her yılda bir kere önemli sıçramalar yaptığı biliniyor ve 2020 yılında henüz buna tanıklık edilmedi. Hem 2019 hem de 2018 yıllarında elde ettiği yükseliş ile adından söz ettiren HOLO, belki de yeni haber ile 2020 yılına damga vurabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!