Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoskinson: Farklı Sistemler Arasında Daha Fazla Bağ Görmeliyiz

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaj sırasında kripto para sektörünün “WiFi veya Bluetooth” nasıl yaygınlaştıysa o şekilde yaygınlaşması gerektiğini düşünüyor.

Cardano‘nun geliştiricisi IOHK’nin kurucusu olan Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde Cheddar’a özel bir röportaj verdi ve çeşitli kriptoo paralar hakkında konuştu.

Hoskinson’a göre sektör genelinde bir kalkınma yaşanabilmesi için öncelikle birlikte çalışabilirlik düzeyinin artırılması gerekiyor. Hoskinson’a göre bu düzeyin artmasıyla birlikte sektörde birileriyle iletişime geçmek, birilerine bilgi aktarmak da çok daha kolay bir hal alacak.

Hoskinson kripto para sektöründe yaşanacak bu yönde bir değişimin sektör geneli için epey olumlu olacağı görüşünde. Kendisinin röportaj sırasında yaptığı açıklamalardan bir kesit şu şekilde:

“Günümüzde oluşturulan birbirinden farklı sistemler önümüzdeki üç, beş yıl içerisinde bir araya gelecekler ve bu farklı sistemler arasında bilgi veya değer aktarabilecekler. Yalnızca Bitcoin, Litecoin, Ethereum veya Cardano’dan değil, bankadaki hesabınızdan da bahsediyorum.”

Hoskinson’un bahsettiği alanda çalışmalar yapan organizasyonlar bulunuyor. Bunlardan birine örnek olarak bünyesinde 500’den fazla üye barındıran Enterprise Ethereum Alliance’ı gösterebiliriz. EEA, farklı Blockchainler arasında bir bağ kurabilmek ve birlikte çalışabilirliği artırabilmek için çeşitli araştırmalar yapıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment