Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hotbit Borsasında Endişeli Bekleyiş Devam Ediyor: Kullanıcı Bakiyeleri Sıfırlandı

Soruşturma altında bulunan eski yöneticisi yüzünden para yatırma ve çekme işlemlerini durdurmak zorunda kalan Hotbit borsası, şimdi de tüm alım-satım işlemlerini kapattı.

Dünya çapında tanınan kripto para borsası Hotbit tarafından 10 Ağustos Çarşamba günü yapılan resmi açıklamada borsa üzerindeki tüm para çekme, yatırma ve fonlama işlemlerinin süresiz olarak durdurulduğu açıklanmıştı. 22 Ağustos tarihinde gelen yeni bir duyuru ile borsa içerisindeki alım-satım faaliyetlerinin de durdurulduğu açıklandı.

Paylaşımda cüzdan bakiyeleri “0” görünen kullanıcıların endişelenmemeleri gerektiği belirtildi:

Değerli Kullanıcılar, cüzdan bakiyelerinizin tahmini değeri “0” gösteriyorsa, lütfen endişelenmeyin. Çünkü tüm ticaret işlemleri askıya alındı. Lütfen içiniz rahat olsun, tüm paranız güvende. Alım satım fonksiyonumuz düzeldikten sonra hesaplarınız normale dönecektir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler!

Milyonlarca dolarlık kullanıcı fonuna sahip kripto para borsası alım-satım işlemlerini neden durdurduklarına dair gelen sorulara cevap olarak şu açıklamalarda bulundu:

Borsamız üzerinde işlem gören kripto para birimlerinin fiyatları, para yatırma ve çekme işlemi aktif olmadığından olumsuz yönlü etkilenme riski altındadır. Fiyat üzerinde tutarsızlıkların yaşanmaması ve kullanıcıların olası kayıplarının önüne geçilmesi için alım satım işlemleri kapatılmıştır. Beklediğiniz için teşekkürler.

Soruşturma kapsamında bazı fonlarının dondurulmasının normal bir şekilde çalışmalarını engellediğini ve bu sebeple faaliyetlerini askıya aldıklarını belirten Hotbit tarafında yasal işlemler devam ediyor. Borsa kullanıcılarının tepkisi her geçen gün artarken söz konusu sorunun ne zaman çözüleceğine dair net bir bilgi ve tarih bulunmuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!