Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hotbit Borsasının Eski Yöneticisi Yüzünden Başı Dertte: Tüm İşlemler Durduruldu

Dünya çapında tanınan Hotbit borsası, tüm işlemlerin askıya alındığını ve hizmetlerine ne zaman devam edecekleri konusunun şu an için belirsizliğini koruduğunu açıkladı.

Hotbit tarafından 10 Ağustos Çarşamba günü yapılan resmi açıklamada borsa üzerindeki tüm alım-satım, para çekme-yatırma ve fonlama işlemlerinin süresiz olarak durdurulduğu duyuruldu. 

Hotbit açıklamada konunun kendileriyle ilgili olmadığını, geçtiğimiz nisan ayında şirketten ayrılan bir yöneticinin soruşturma altında bulunan bir projede adının geçmesinden kaynaklandığını dile getirdi.

Temmuz ayından bu yana konu hakkında kolluk kuvvetleri ile birlikte çalıştığını ve bazı yöneticilerinin soruşturmaya yardımcı olmak amacıyla mahkemeye çağırıldığını belirten borsa, şirket ve şirketin geri kalan çalışanlarının projeye dahil olmadıklarını ve projede yer alan yasa dışı bilgilerden haberdar olmadıklarını vurguladı.

Soruşturma kapsamında bazı fonlarının dondurulmasının normal bir şekilde çalışmalarını engellediğini ve bu sebeple faaliyetlerini askıya aldıklarını belirten Hotbit, dondurulan fonların açıldığı andan itibaren hizmetlerine devam edeceklerini bildirdi.

Borsa, soruşturmayı yakından takip ettiklerini ve iş birliği içerisinde olduklarını, tüm kullanıcı varlıklarının ve verilerinin güvende olduğunu ve kullanıcıların olası gelişmelerden haberdar edileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!