Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Labs, İflas Eden Celsius’un Potansiyel Varlıklarını Satın Almak İstiyor

Ripple’da görev alan bir şirket sözcüsüne göre, San Francisco merkezli blockchain ödeme şirketi Ripple Labs iflas etmiş kripto para şirketi Celsius Network’ün potansiyel varlıklarını satın almakla ilgileniyor.

Kripto para topluluğun bildiği üzere borç ve faiz verme şirketi olan Celsius, mayıs ayı başında yaşanan Terra LUNA çöküşüyle birlikte finansal sorunlar yaşamaya başlamış ve 12 Haziran günü platformun tüm çekim işlerini askıya aldığını açıklamıştı. Devam eden süreçte tüm kurtarma çabalarına rağmen şirket kaçınılmaz bir iflas batağının içine doğru sürüklendi ve sonuç değişmedi. Celsius tarafında yasal süreçler devam ederken Ripple Labs kanadından bir sözcü, iflas eden Celsius’un “potansiyel varlıklarını” satın almakla ilgilendiklerini açıkladı.

Sözcü tarafından yapılan açıklamada Ripple’ın, Celsius’u doğrudan satın almakla ilgilenip ilgilenmediği açıkça belirtilmedi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Celsius şirketi ve varlıkları hakkında bilgi edinmek ve herhangi birinin işimize yarayıp yaramayacağını öğrenmek istiyoruz.

Ripple Labs sözcüsü açıklamasının devamında, son dönemlerde kripto piyasalarında yaşanan çöküşler esnasında Ripple şirketinin büyümeye ve güçlenmeye devam ettiğini, geldikleri bu noktada şirketi stratejik olarak ölçeklendirmek amacıyla alternatif birleşme ve satın alma fırsatları aradıklarını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!