Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Houbi, Blockchain Temelli Araştırmalar İçin JD Group ile Anlaştı

Çin’in en büyük online perakende firması JD Group’un bir alt şirketi olan JD Cloud, kripto para borsası Huobi ile Blockchain teknolojisi odaklı çözümler ve bulut bilgisayarcılık sistemleri için bir anlaşma yaptı.

Basınla paylaşılan resmi açıklamada, iki şirketin de başta kilit finansal hizmetler noktasında Blockchain uygulaması çözümleri, nesnelerin interneti ve de ürün tedarik zinciri takiplerinde stratejik bir anlaşma yaptığı ve birlikte çalışacağı belirtildi. Buna ek olaraki iki şirketin Blockchain ve onun altında yatan teknolojiler konusunda da birlikte çalışmalar yürüteceği de ifade edildi.

JD Cloud ürün geliştirme departmanı başkanı ve de JD Group başkan yardımcısı Gang He, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, JD Group’un zengin teknik donanımı ve kendine has teknolojik avantajları ile birlikte Blockchain piyasasına girdiğini ve bunun, yapılan anlaşmada önemli bir etmen olduğunu belirtti.

Singapur merkezli olan ve dünyanın günlük işlem hacmine göre en büyük dördüncü kripto para borsası olarak da faaliyet gösteren Huobi ise, dünya çapında önemli sayılabilecek partnerlik anlaşmaları yapmaya ve Blockchain teknolojisine katkıda bulunmayadevam ediyor. Borsa, son olarak Kore Üniversitesi ile Blockchain geliştirme konusunda bir iş birliğinin altına imzasını atarken, bu iş birliğinin Blockchain’e akademik bir katkı ve bakış açısı sunması amaçlanıyor.

Bu ay başında da Houbi; Houbi Chain Project adında yeni bir halka açık Blockchain’in duyurusunu yapmıştı. Herkesin katılabileceği ve katkıda bulunabileceği bu proje, Houbi Group’un açıklamasına göre birçok olayda kullanılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment