Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HTC, Bir Bitcoin Hayalini Daha Gerçekleştirdi!

Tayvan merkezli elektronik devi HTC, daha önce blockchain tabanlı akıllı telefon ve buna benzer yenilikçi adımları ile hem kripto para sektörünün hem de blockchain sektörünün dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı. HTC’nin şimdiki adımı ise Bitcoin’e yönelik oldu.

Exodus 5G Hub Müjdesi!

HTC şimdi de hem 5G ağ bağlantılarını destekleyen, hem de tam bir Bitcoin ağ düğümüne ev sahipliği yapabilen bir router (yönlendirici) cihaz geliştirdiğini duyurdu. Çarşamba günü yapılan duyuruda Exodus 5G Hub isimli cihazın internete bağlanabilen bütün cihazlar için 5G hızında erişim sağlayacağı belirtildi.

HTC buna ek olarak kullanıcıların Bitcoin’in blockchain ağında da bu cihazı kullanarak aktif rol alabileceklerini ve ağ düğümü görevi görebileceklerini belirtti. Ağ düğümleri işlemleri onaylayıp kaydetmenin yanı sıra, ağı güvenli tutmaları ile biliniyorlar.

Cihaz kullanıcılara Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Litecoin, Stellar Lumens  kripto paraları ve ERC-20 tabanlı token’ler için “özel depo” fonksiyonu da sunuyor. Bu da rahatlıkla ve başka borsaya bağımlı olmadan kripto para depolama imkanı vermekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment