Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hükümet Destekli Yeni Zelanda Kurumundan, Yerel Projelere Destek Var

Hükümet destekli Yeni Zelanda kurumu Callaghan, yerel kripto para girişimlerinden bir tanesine toplamda 330 bin dolarlık bir bağış yapıldığını açıkladı.

Vimba ismi verilen ve kripto para cüzdan ve trading hizmeti sunan platformun geliştirilmesi ve gereken çalışmaların rahat bir şekilde yapılması için; platforma 330 bin dolar bağışlandığını ifade eden kurum yetkilileri, Vimba’nın gereken başarıyı yakalayacağından emin olduklarını ifade ettiler.

Birçok kripto parayı listelemeyi düşünen ve kaliteli bir cüzdan hizmeti de vererek bunu taçlandırmayı amaçlayan kurum, 2014 yılında kuruldu. Vinba’ya yaptıkları yatırımın ilk olmadıklarını açıklayan yetkililer ise, daha önceki dönemde bu tarz gelecek vaad eden tam 355 projeye destek olduklarını ifade ettiler.

Auckland merkezli bir platform olan Vimba, Yeni Zelanda vatandaşlarına Bitcoin ya da Ethereum gibi kripto paralara haftalık limit olarak yatırım yapma izni vermesi ile de biliniyor. İki farklı yatırım turu düzenleyen firmanın, önümüzdeki dönem içinde de, İngiltere’de hizmet vermeye başlayacağı da gelen haberler arasında.

Borsanın CEO’su olan Sam Blackmore, yaptığı açıklamada Bitcoin’in en az altının yakaladığı hacim kadar bir hacme sahip olacağını iddia ederken; kendi platformlarının müşteri tabanının da çok net bir şekilde oturduğundan bahsetti. Başarılı yönetici, bu sayede aldıkları yatırımlar ile çok çok daha hızlı, çok daha efektif, çok daha güvenli ve çok daha kolay ulaşılabilir bir platform yaratmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment