Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi GALA Saldırısının İyi Niyetli Olmadığını Düşünüyor: Büyük Kayıplara Neden Oldu

DeFi çözümleri şirketi pNetwork’ün 1 milyar GALA token basarak likidite havuzlarını boşaltmasının ardından Huobi Global, pNetwork’ün art niyetli davrandığını öne sürdü.

Huobi 6 Kasım tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, pNetwork’ün birkaç gün önce kendi kendine düzenlediği iyi amaçlı siber saldırının, iyi bir amaca hizmet etmediğini iddia etti. Huobi, pNetwork’ün pGALA’yı tamamen yok etmeden önce tüm borsaların bu durumdan haberdar edilmesi gerektiğini savundu.

PNetwork 3 Kasım tarihinde konu üzerine yaptığı açıklamasında, Gala ekibi ve borsalarla birlikte çalıştığını belirtmiş ve kullanıcıların endişelenmemesi gerektiğini ifade etmişti. Ancak Huobi, bu hamleden haberdar olmadığını belirterek pNetwork’ün yaptıkları siber saldırıya bir bahane sunmak amacıyla bu durumu öne sürdüğünü de iddia etti.

Kaynaklar Huobi’nin, pGala ve GALA tokenlarını bir kabul ettiğini kullanıcıların bunu kullanarak BSC ve diğer ağlardan ucuz token alarak Huobi’deki ana deftere sattığını ve bu nedenle Huobi’de GALA fiyatının 0,0003 dolara kadar düşüş gösterdiğini belirtti.

Borsa ayrıca pGala token’ını bir meme token olarak nitelendirerek, pGala yatırma ve çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!