Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcıya Göre Bitcoin (BTC) 6 Ay İçerisinde 250.000 Dolara Ulaşacak

Ünlü risk yatırımcısı Tim Draper, Bitcoin’in (BTC) 6 ay içerisinde 250.000 dolara ulaşacağını ve bunun kadınlar sayesinde olacağını öne sürdü.

Tim Draper yakın zaman önce Portekiz’de düzenlenen yıllık teknoloji zirvesi Web Summit 2022‘de yaptığı konuşmasında, hükümetlerin dünyanın halihazırda içinde bulunduğu kriz durumunda aptalca bir şey yapmamasını umduğunu belirtti. Yatırımcı ayrıca Bitcoin’in önümüzdeki 6 ay içerisinde 250.000 dolara yükseleceğine dair söylemlerini tekrarladı ve bunun kadınlar sayesinde olacağını sözlerine ekledi.

Geçmişte istatistiksel olarak 14 Bitcoin yatırımcısından yalnızca 1’inin kadın olduğunu ve bu oranın şu anda 6’ya çıktığını dolayısıyla kadınlar tarafından benimsemenin hızla arttığı öne süren Draper, önümüzdeki 6 ay içerisinde kadınların birden bir kripto para cüzdanı edinip Bitcoin almaya başlayacağını belirtti. Draper geçtiğimiz mayıs ayında da benzer söylemlerde bulunmuştu.

Kapatılan Darknet pazarı Silk Road’dan ele geçirilen 30.000 Bitcoin‘i bir müzayede ile satın alan Draper, kripto paranın değerinin 3 yıl içerisinde 10.000 doları geçeceğini tahmin etmişti. Aradan geçen 3 yılın sonunda 2017 yılında Bitcoin 20.000 dolar seviyelerine yaklaşmış Draper ileri görüşlülüğü ile piyasada kendinden söz ettirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!