Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Global’in ABD Tabanlı Stratejik Ortağı HBUS, Huobi İsmini Aldı

Çin merkezli kripto para borsası Huobi’nin ABD içerisindeki stratejik ortağı HBUS  kripto para borsası, HBUS.com’dan, Huobi.com’a geçiş yaptı. Marka değişim işlemi 11 Ocak tarihinde yapılan bir basın açıklaması ile duyuruldu.

Huobi Global’in en önde platformu Huobi Global kripto para borsası ile geçtiğimiz tarihlerde stratejik ortaklık imzalayan HUBS, geçtiğimiz Temmuz ayında San Francisco içerisinde ”HBUS Holdco, Inc.,” ismiyle kurulmuştu. Yapılan açıklamaya göre HBUS Holdco, marka değişimi sonrası eski platformu işletmeye devam edecek. Yeni lisans anlaşmasına göreyse, HBUS.com, huobi.com  alan adına geçiş yapacak ve Huobi Global de kendi mevcut sitesi hbg.com olarak işlemlerine devam edecek.

HBUS, Huobi marka adını resmi olarak almanın yanı sıra, Huobi Global tarafından sağlanan üst düzey teknolojik destekten de yararlanacak ve bunların arasında en önemlileri güvenlik için kullanılan yapılar ve önlemler. Platform bundan sonra yeni piyasa yapıcıları için güvenli giriş özelliği gibi ek teknolojileri kullanıcıların hizmetine sunabilecek.

İlk olarak 2013 yılında Çin içerisinde kurulmuş olan Huobi Group, daha sonra Pekin’den gelen sert baskı ve kripto para birimlerine yönelik kurallar nedeniyle, Singapur’a yerleşmek zorunda kaldı. Houbi Group, San Francisco içerisinde bir borsa açma planının ilk olarak 2018 yılının Ocak ayında duyurdu ve daha sonra aynı yılın ilerleyen zamanlarında bunu gerçekleştirdi.

Atılan son hamle ve marka değişikliği ile, Huobi’nin gözünü ABD’ye çevirdiği yorumunu yapmak mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment