Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anthony Pompliano: Lightning Network, En Hızlı Büyüyen Ağlardan Birisi!

Morgan Creek Digital Asset’in kurucusu Anthony ”Pomp” Pompliano, bir kripto para analisti Arjun Balaji ile birlikte CNBC Crypto Trader için yaptığı bir röportajda genel olarak Bitcoin ve kripto para piyasası hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Bitcoin’in ölçeklenebilirlik ve gizlilik açısından büyük bir gelişim döneminden geçtiğini ifade eden Balaji, ölçeklenebilirliğin yakın zamanda devasa bir büyüme göreceğini ve birçok zincir üstü gizlilik geliştirmelerinin yapılacağını aktardı.

Bitcoin’in ”her tür şey” için kullanılabildiğini ifade eden ünlü analist, bunun gelecekte bir değer saklama aracı olarak kullanılabileceğini ve günümüzde değer saklama aracı olacak kadar dengeli bir hale gelmediğini vurguladı. Bazı insanların Bitcoin’i ödeme aracı olarak kullanmak istediğini de belirten Balaji, Bitcoin’in asıl kullanım amacının değer saklama aracı olduğunu ifade etti.

Daha sonra 2019 yılı için Bitcoin’in kullanımına değinmek için konuşan Pompliano, bunun ”birkaç farklı yol” ile yapılabileceğini aktardı. Lightning Network çözümünün 2019 yılına damga vuracağını belirten Pomp, bunun 10 aydan kısa bir sürede sıfır ödeme kanalından 18.000 ödeme kanalına çıktığını ve gerçek anlamda geçtiğimiz hafta sadece üç gün içerisinde bin ödeme kanalı eklediğini vurguladı.

İnsanların Lightning Network’u anlaması ile bunun daha fazla büyüyeceğini belirten Pomp, LN’nin ”açık bir şekilde”  ölçeklenebilirlik ve kullanılabilirlik açısından en hızlı büyüyen ağlardan birisi olduğunu ifade etti.

Pomp bunun yanı sıra aynı programda yaptığı bir açıklamasında, kısa vadede kripto para rallisinin gerçekleşme ihtimali hakkında olumsuz ifadelere yer vermişti:

”Şu anda yatay bir seyir içinde olduğumuzu söylemek mümkün. Şu anda fiyatlara bakarsak, bence bu seviyeler üç aşağı beş yukarı yıl boyunca göreceğimiz değerler olacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment