Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi ile Tether Arasında Yarım Milyarlık Koordine Transfer: Ağlar Arası Taşındı

Asya’nın en büyük kripto para borsası Huobi, stablecoin ihraççısı Tether (USDT) ile FUD haberlerinin ortasında yaklaşık yarım milyar dolarlık koordine transfer gerçekleştirdi.

Tether 13 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide, Huobi için Ethereum ağından (ERC-20) TRON ağına (TRC-20) 400 milyon USDT takası gerçekleştireceğini duyurdu. Gerçekleşen transfer sonrasında USDT’in toplnam arzında bir değişiklik yaşanmadı.

Sosyal medyada yatırımcılar Huobi’nin son günlerde kaybettiği kullanıcıları yeniden kazanmak için böyle bir girişim peşinde olabileceğine dair çeşitli tahminler yürüttü. Huobi ve Justin Sun son birkaç hafta boyunca çeşitli spekülasyonlara ve iddialara konu oldu. Huobi’nin işten çıkarma planlarına ve personellerine kripto para ile maaş dayatması yaptığına dair iddiaların yayılmasının yanı sıra bazı kurumsal müşterilerin de Huobi ile olan faaliyetlerini sonlandırıldığı görüldü.

Kullanıcıların varlıklarını farklı ağlar arasında transfer etmesine yarayan ağ takası, genellikle çok ağlı borsalarda gerçekleştirilmektedir. Ağ takası yapmak isteyen kullanıcının varlığı, hedef ağa taşıma talebini oluşturduktan sonra ilgili ağa gönderilmektedir ve aynı miktarda varlık kullanıcının transfer yaptığı ağdaki bakiyesinden silinmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!