Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Kripto Para Borsası 2018 Yılında Yüzde 100 Ticari Hacim Artışı Yaşadı!

7 Şubat tarihinde yapılan bir basın açıklamasına göre, dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Huobi, 2018 yılında bir önceki yıla kıyasla %100 oranında bir ticari hacim artışı yaşadı.

Singapur merkezli kripto para platformu çalışan sayısını 2018 yılının başlarında 400’den, 2019 yılının başlarında 1.300’e kadar da genişletti. Borsa bunun yanı sıra 12 ülke ve bölgede 15 ofis ile bölgesel büyümesini de sürdürdü.

Huobi, tezgah üstü (OTC) kripto para alım satım platformu ile de dünya çapında en çok işlem gören OTC platformlarından birisi haline geldi ve yakın zamanda piyasaya sürülen Huobi Cloud hizmeti de sadece altı ay içerisinde 100’den fazla kurum ile ortaklık imzaladı. 2018 yılının Temmuz ayında piyasaya çıkan Huobi Cloud, kullanıcıların bulut tabanlı olarak kendi kripto para platformlarını kurabilmelerini sağlıyor ve hizmet en çok OTC ve kripto para borsaları için kullanım görmekte.

Huobi CEO’su Leon Li bunun yanı sıra Huobi’nin Japonya içerisinde hizmet vermek için gerekli kripto para lisansını da aldığını açıkladı. Ülke içerisinde bu lisansa sahip olan sadece 17 kripto para platformu var ve Huobi söz konusu izni BitTrade isimli kripto para platformu ile birleşerek aldı. Borsa bunun yanı sıra Avrupa içerisinde blockchain tabanlı varlık alım satımı regülasyonlarına uymak için Cebelitarık’tan DLT lisansı da aldı.

Huobi geçtiğimiz Aralık ayında işten çıkarmalar ile gündeme gelse de, yetkililer daha sonra bunun kriz ile alakalı değil, bunun yerine elemanların performans düşüklüğü ile alakalı olduğunu ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment