Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi, Londra’da Bir Ofis Açtı

Çin merkezli kripto para borsası Huobi, Londra’da bir ofis açacağını ve de yılın üçüncü çeyreğinde de OTC trading testlerine başlayacağını duyurdu.

Basın ile paylaşılan açıklamada yaklaşık 5 milyon kişilik bir kullanıcı veri tabanına sahip olduğu belirtilen şirket; Avrupa açılımı çerçevesinde Londra’yı seçmelerinin, gayet doğal ve de yerinde bir karar olduğuna inandıkları yönünde bir vurgu da yaptı. Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

”Londra’nın global bir finans merkezi olması ve de aktif bir Blockchain topluluğuna sahip olarak ciddi bir potansiyel göstermesi sebebiyle, Londra’yı doğal olarak öncelik sıramızda tepeye koyduk. Huobi’nin İngiltere’de yakalayacağı büyümeye, yüksek kaliteli finans hizmetleri ve de dostane bir kripto para düzenleme ortamının katkıda bulunacağına yürekten inanıyoruz.”

Huobi’nin İngiltere’ye bir ofis açması, aslında tesadüf değil. Uzak Doğu merkezli kripto para borsaları operasyonel alanlarını genişletebilmek için Avrupa’ya açılım yapıyor. Örneğin daha önce dünyanın işlem hacmine göre en büyük borsası Binance, Malta’ya taşınmıştı.

Huobi grubunun OTC trading’i Avrupa piyasasında kullanmaya devam etmesi bekleniyor. Londra’daki bu yeni varlığın da Avrupa’ya açılımda önemli bir rol oynayacağını düşünen şirket yetkilileri; hem Huobi’nin Londra’daki ortamdan hem de Londra’daki havuzun da Huobi’nin imkanlarından faydalanacağı görüşünde.

Huobi, yazının kaleme alındığı dakikalarda dünyadaki günlük işlem hacmine göre en büyük 3. borsaydı. Borsanın günlük işlem hacmi yaklaşık 500 milyon dolar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment