Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi, Tayland İçerisinde Yeni Bir Kripto Para Borsası Açıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Huobi‘nin Tayland merkezli iştiraki ülke içerisinde tamamıyla regüle edilen beşinci kripto para borsası açmak için kolları sıvadı.

Huobi Group tarafından 24 Temmuz tarihinde yapılan resmi bir duyuruda Huobi Thailand isimli kripto para borsasının 2019 yılının üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesinin beklendiği ve bunun hem kripto para – kripto para kapısı, hem de itibari para kapısı olarak kullanılabileceği ifade edildi.

Huobi Thailand direkt olarak Huobi Group’un Huobi Cloud platformunu kullanacak. Söz konusu bulut platformu geçtiğimiz yılın yaz döneminde Huobi’nin mevcut platformuna uygun ve benzer başka kripto para borsalarının kurulmasını hızlandırmak için oluşturulmuştu.

Singapur merkezli küresel dev Huobi Global bu sayede farklı ülkelerde yeni kripto para borsaları açarak hem genişlemeyi sürdürüyor hem de likiditesine likidite katıyor. Huobi Cloud sayesinde dünya çapındaki Huobi’ye bağlı platform sayısı 120’nin üzerine çıktı ki bunların arasında Rusya, İngiltere, Hong Kong, Singapur, Endonezya, Kanada ve hatta Brezilya yer almakta.

Huobi bunun yanı sıra İstanbul’da da geçtiğimiz günlerde büyük bir etkinliğe imza atmış ve Türkiye açılımını duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment