Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den Türkçe Canlı Destek Alınabiliyor

Kripto para borsalarından Huobi, kullanıcılarına artık Türkçe destek sunmaya da başladı.

Türkiye’deki Huobi kullanıcıları bundan böyle gün içerisinde herhangi bir sorun yaşamaları halinde canlı destek ekibiyle iletişime geçebilecekler.

Türkiye’ye Özel

Sektörün en büyük kripto para borsalarından biri olan Huobi, Türkiye’deki faaliyetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor.

Şirket bundan birkaç ay önce Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirmek için çalışmalara başlamıştı. Huobi bu doğrultuda Türkiye’deki yatırımcılar için Türkçe canlı destek hizmeti vermeye başladı.

Huobi’nin bugün yaptığı duyuruya göre kullanıcılar hafta içi her gün 09:00-17:30 saatleri arasında Türkçe destek alabilecekler.

Türkiye’de Huobi

Huobi geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde yurt dışı faaliyetlerine daha fazla ağırlık vermeye başladı.

Şirketin en çok ilgilendiği pazarlardan biri ise Türkiye pazarı. Huobi, bundan iki ay önce Türkiye’de özel bir etkinlik düzenlemiş ve buradaki planlarını açıklamıştı. O dönemde Koin Bülteni’ne konuşan Huobi CEO’su, şu açıklamaları yapmıştı:

”Biz de Huobi MENA ekibimiz aracılığı ile, Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapıp tüm tecrübelerimizi bu pazarda kullanmak istedik. Tüm kaynaklarımız ve birikimimiz ile Türkiye kripto para camiasına hizmet edeceğiz. Amacımız güvenli, profesyonel, güvenilir ve üst seviye borsa hizmeti vermektir. Yaptığımız büyük etkinlikte de zaten topluluğun ne kadar heyecanlı ve hareketli olduğunu gördük. Bu da bizim yapabileceklerimiz ile ilgili bize güç verdi.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment