Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CNBC Analisti Bakkt ile İlgili Konuştu: Yeni Bir Dönem Başlıyor

Kripto para sektörünün bir süredir büyük bir merak ile beklediği Bakkt platformu sonunda kullanıma girdi. İlk gün için hacimler düşük kalırken bu durum da kripto para sektörünün ilgisini çekti.

Bakkt ve sektöre olası etkileri ile ilgili olarak açıklamalar yapan CNBC’nin ünlü analisti ve BKCM Capital yatırım şirketi kurucu ortağı Brian Kelly ise, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Bakkt artık kullanıma girdi. Önümüzdeki altı ay içinde ilginç şeyler olabilir. Bu ürün öyle bir şekilde yapılanmış ki, Bitcoin’iniz ile Starbucks’a gidiyorsunuz ve BTC ile ödeme yaptıktan sonra kahvenizi alıyorsunuz. Bakkt, bu noktada Bitcoin’in bir ‘takas aracı’ sistemini kullanabilecek önemli bir alternatif haline gelmiş durumda. Bu da gerçekten platformu oldukça iyi bir yere getiriyor.”

Kelly, aynı zamanda Bakkt platformunun bir başka önemli etkisinin ise volalitede azalma olacağını söyledi. Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinin de sürekli olarak bu konudan dert yandığını göz önüne alırsak , bu alanda Bakkt’ın yapacaklarının da çok önemli olacağını söylemek mümkün.

Bakalım, önümüzdeki dönemde Bakkt, kripto para sektörüne hem fiyat hem de kullanım alanı noktasında nasıl etki edecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment