Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi ve Justin Sun’ın Borsasından Stratejik Ortaklık: HT Token’a Odaklanılacak

Kripto para borsası Huobi, Justin Sun’ın iki borsanın gelecekte birleşebileceği söylemlerini yalanladıktan birkaç gün sonra Poloniex ile stratejik ortaklık kuracağını açıkladı.

Huobi 30 Kasım tarihinde web sitesi üzerinde yaptığı açıklamada, küreselleşme stratejisini geliştirmek için Huobi Danışma Kurulu’nun Justin Sun’ın sahibi olduğu borsa Poloniex ile stratejik bir ortaklık kurmasına karar verdiğini belirtti.

Açıklamada iki borsanın stratejik ortaklık kapsamında Huobi Token (HT) ekosistemi geliştirme, proje bağlantısı, likidite paylaşımı ve küresel uyumluluk dahil olmak üzere birçok iş alanında kademeli olarak iş birliği yapacağını bildirildi. Borsa, dünyanın en iyi ticaret platformunu oluşturmayı ve kullanıcıların güvenini kazanmayı taahhüt etti.

Öte yandan Aralık 2022’den itibaren Huobi Danışma Kurulu’nun aylık olarak Poloniex’teki projeleri değerlendireceği ve en iyi projelerin Huobi’de listelenme, destek ve kullanıcılara erişim şansına sahip olacağına da duyuruda yer verildi.

Huobi, 25 Kasım tarihinde Justin Sun’ın iki borsanın gelecekte birleşebileceğine dair söylemlerini kategorik olarak doğru olmadığını söyleyerek yalanlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!