Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Ventures, Bit2Me ile Stratejik Ortaklık Kurduğunu Duyurdu

Huobi Group’un küresel yatırım kolu olan Huobi Ventures, İspanyolca konuşulan pazarlara açılma hedefi doğrultusunda kripto varlık hizmet sağlayıcısı Bit2Me ile stratejik ortaklık kurdu.

Huobi Ventures, 19 Ocak tarihinde yayınladığı basın bülteninde Bit2Me ile stratejik ortaklık kurduğuna ve bu stratejik ortaklık kapsamında şirketin gelecekteki büyüme planlarını finansa etmek için Bit2Me yerel kripto para birimi B2M token alacağına yer verdi.

Bit2Me, sahip olduğu kripto yatırımcılarını eğitmeyi amaçlayan kullanıcı eğitimi ve medya işletmeleri Bit2Me TV, Bit2Me News, Bit2Me Agenda ve Bit2Me Academy ile İspanyolca konuşulan pazarlarda kriptonun benimsenmesini artırmada önemli bir rol oynuyor. Bu sebeple Bit2Me ile gerçekleştirilen ortaklık Huobi’nin, dünya çapında 500 milyondan fazla nüfusu kapsayan İspanyolca konuşulan pazarlara olan hedefinin bir parçasını yansıtıyor.

İki şirket ortaklık ile birlikte Huobi’nin en son teknolojilerinden ve kaynaklarından yararlanacak, ayrıca dünya çapında İspanyolca konuşulan pazarlara erişimi genişleterek uzun vadeli ortaklık fırsatlarını keşfedecek ve uygulayacak.

Huobi Ventures Stratejik Yatırımlar Direktörü Unica Yin ortaklık ile ilgili;

Bit2me parlak bir geleceğe sahip. Küresel kripto benimsenmesini arttırma vizyonumuzu paylaşan şirketin dünyada İspanyolca konuşulan ülkelerde kripto ürün ve hizmetlerinde lider olacağına inanıyoruz. Bit2Me ile yatırım, yönetim ve teknoloji konularında ortaklık kurmayı planlıyoruz. Ayrıca ileriye dönük daha fazla karşılıklı yarar sağlayan fırsatları keşfetmeyi umuyoruz.

açıklamalarında bulundu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!