Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den 16x Yapan Meme Token’a Listeleme: Yükseliş Sürüyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Huobi, piyasaya sürülmesinin ardından %16x’e yakın yükseliş performansı gösteren Bonk’u (BONK) listeledi.

Huobi’nin 3 Ocak yaptığı duyuruya göre borsa, Solana (SOL) tabanlı meme token BONK TSİ bugün saat 4.30’da platform üzerinde listeledi.

Yapılan açıklamada, BONK yatırma işlemlerinin başladığı belirtilirken BONK çekme işlemleri ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Huobi, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara BONK/USDD ve BONK/USDT olmak üzere 2 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Solana ekosisteminin tekrardan hareketlenmesiyle birlikte yeni çıkan kripto para birimi BONK da olumlu etkilendi. Bonk ekibi, toplam BONK arzının %50’sinin yatırımcılara airdrop yoluyla dağıtılacağı yönünde bir duyuru yapmıştı.

Piyasaya 25 Aralık’ta giriş yapmış olmasına rağmen 191 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan BONK, CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %110’luk bir artış performansı gösterdi. BONK, yazım esnasında 0,00000196 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!