Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den FTX Mağdurlarına Müjde: Bu Altcoin’lere Sahip Yatırımcıların Zararını Karşılayacak

Asya merkezli kripto para borsası Huobi, FTX’in çöküşünden zarar gören ve paralarını çekemeyen kullanıcılara 1:1 oranında ödeme yapacağını duyurdu.

FTX borsasının çöküşüne ve likidite sorunlarına dikkat çeken Huobi danışmanı Justin Sun, yatırımcıları korumak için Huobi ve ekibi olarak ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı. Huobi resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada, FTX borsasında TRON ekosistemine ait TRX, BTT, JST, SUN ve HT token’ı olan kullanıcıların paralarını çekememesi durumunda söz konusu varlıkların 1:1 oranında karşılanacağı belirtildi.

Belirtilen mağduriyeti yaşayan ve TRON ekosistemine ait varlıklarını çekemeyen kullanıcıların Huobi tarafından paylaşılan kurtarma formunu doldurması istendi.

FTX düşüşün kripto para camiasına ciddi zararlar verdiğine değinen Sun, yaşanan olayların kanun yapıcı kurumlar ve devletler tarafından da hoş karşılanmayacağının altını çizdi. Sun’a göre yaşanan bu tür kötü olaylar işin sonunda daha sert regülasyonların ve yasaların çıkmasına sebebiyet verebilir.

Huobi resmi sayfasında yapılan açıklamanın detayları ise şu şekilde:

Gelişmeleri takip edeceğiz. TRON ağında yer alan TRX, BTT, JST, SUN, HT’nin çıkarlarının her zaman en yüksek önceliğimiz olacağını ve dünyanın neresinde olursa olsun, hangi mücbir sebep olursa olsun, hangi umutsuz zamanlarda olursa olsun, çıkarlarınız söz konusu olduğunda elimizden geleni yapacağımızı yineliyoruz. Önce topluluk, önce kullanıcılar Huobi olarak ana felsefemizdir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!