Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den Yeni Hamle: Platforma Türev Piyasası Geliyor

Huobi, platformunda artık türev piyasalarına yer vermeye başladı.

Huobi’de Türev Piyasası

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Singapur merkezli Huobi, platformunda artık Huobi Türev Piyasası adlı yeni bir kategoriye yer veriyor.

Huobi, platformuna eklediği bu yeni piyasanın duyurusunu geçtiğimiz gün New York’ta düzenlenen bir konferansta yaptı. Kısaca Huobi DM olarak adlandırılan bu yeni piyasa, müşterilere çeşitli olanaklar sunuyor.

Huobi kullanıcıları bu yeni piyasa sayesinde hem artan hem de düşen kripto para fiyatlarını baz alarak kripto para sözleşmelerine giriş yapabilecekler. Huobi’nin yaptığı açıklamalara göre platformda çeşitli ticari riskleri ve belirsizlikleri önlemek için kullanılabilecek araçlar da yer alıyor.

Kullanıcılar sözleşme ticaretleri sayesinde önceden belirlenmiş bir fiyat üzerinden kripto para ticareti yapabiliyorlar. Hem fiyatı hem de teslim tarihi önceden belirlenen bu sözleşmeler, yatırımcılara uzun ve/veya kısa pozisyon alma imkanı tanıyor.

Huobi, konferansta yaptığı duyurularda söz konusu piyasanın hala deneme aşamasında olduğunu vurguladı. Bu yeni türev piyasası Huobi’nin ABD, Singapur, İsrail, Malezya ve Hong Kong gibi bölgelerdeki kullanıcıları için henüz uygun değil.

Şirket Büyümeye Devam Ediyor

Aslen Çin merkezli olmasına karşın zaman içerisinde karşılaşılan zorluklarla başka bir ülkeye geçiş yapmak zorunda kalan Huobi, son zamanlarda Çin’deki yetkililerle arasını iyileştirmeye çalışıyor.

Bundan kısa bir süre önce paylaştığımız haberde Huobi’nin Komünist Parti için yeni bir kol kurduğunu belirttik.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment