Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den Yeni Listeleme: Yakından Takip Ettiği Altcoin’i İşleme Açtı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Huobi, geçtiğimiz günlerde yakın takibe aldığı projenin yerel token’ını listeledi.

Huobi 29 Aralık tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde yakın takibe aldığı Pi Network’ün yerel token’ı PI’ı listelediğini bildirdi.

Yapılan açıklamada, altcoin’in TSİ bugün saat 14.00’de PI/USDT paritesinde listelendiğini duyuran Huobi, projenin ana ağa (mainnet) geçişine kadar para yatırma ve çekme işlemlerinin kapalı olacağını duyurdu.

Ticaretin başlamış olmasına rağmen para yatırma ve çekme işlemlerinin henüz açılmayacak olması birçok kullanıcı tarafından tepki çekti. Kullanıcılar sosyal medyada, daha önce ön satışı gerçekleştirilmeyen ve sadece madencilikten elde edilen bir token’ın Huobi’de listelenmesinin bir anlam ifade etmediğini söyledi.

Huobi verilerine göre yaklaşık 30 dakika önce 0,01 dolardan işleme açıldığı görülen PI, 61,9 dolara kadar yükseliş yaşadı. Öte yandan CoinMarketCap verilerinde ise token’ın en düşük fiyatı 10,85 dolar, ulaştığı en yüksek seviye ise 35,43 dolar olarak kayda geçti. PI, haberin kaleme alındığı sıralarda artışla 40,9 dolardan işlem görüyor.

Halihazırda 30 milyon aktif kullanıcı bulunan projenin yerel token’ı ana ağa geçişini gerçekleştirmediği ve herhangi bir yerde listelenmediği için alınıp-satılamıyordu. Huobi tarafından para yatırma ve çekme işlemlerinin başlatılmasıyla birlikte mobil madencilik yapılarak üretilen tokenların fiyatta “bir satış baskısı” yaratacağı düşünülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!