Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IBM, Blockchain Teknolojisini Yaymak İçin Çalışmalarına Hız Verdi

Dünyanın en önde gelen bilişim şirketlerinden birisi olan ve Blockchain konusunda yaptığı hamleler ve teknolojiye dönük bakış açısı ile kripto para camiasında da adından sıkça söz ettiren IBM, yeni bir hizmetin altına imza atıyor.

Çeşitli medya kaynaklarında çıkan haberlere göre, Avustralya’nın Melbourne kentinde bir veri merkezi bulunan IBM, bir merkez de Sydney de açarak, bu veri merkezinde müşterilerin kendi uygulamalarını, şirketin bulut hizmetinde yürütmesine olanak tanıyacak.

Sydney’deki bumerkezin Mart ayının son günlerine doğru açılması beklenirken; IBM bu hamlesi ile Tokyo, Londra, Dallas, Sao Paulo ve Toronto’dan sonra bir data merkezi daha açmış olacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan IBM Blockchain biriminin Avustralya ve Yeni Zelanda sorumlusu Rupert Colchester, bu açılacak yeni merkezden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken, şunları söyledi:

”Sydney’de artık yeni bir merkez açacağız. Bu ikinci merkezin, Blockchain teknolojisini daha fazla kişiye ulaştırmasını amaçlıyoruz.”

Colchester aynı zamanda Blockchain teknolojisinin, Avustralya’daki en güncel konulardan birisi olduğunu belirtirken, ilginin de yüksek olduğunu ifade etti. Başarılı isim sözlerini şöyle noktaladı:

”Blockchain teknolojisi, Avustralya’daki hemen her iş kolunda son derece aktif bir statüye sahip. Bugünlerde çeşitli eğitim seansları düzenliyorum ve gözlemlediğim kadarıyla, müşteriler kendi işlerinde yaşadıkları sorunları Blockchain ile nasıl çözebilirim ve bu teknolojiyi nasıl kullanabilirim diye çok ciddi bir merak içerisindeler ki bu da çok güzel bir şey.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment