Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İddia: Bitcoin 5 Yıl İçerisinde 50 Kat Değer Artışı Yaşayacak!

Kripto para dünyasında yaptığı tahminler ve Bitcoin fanatikliği ile tanınan Anthony ”Pomp” Pompliano, lider kripto para birimi BTC’nin önümüzdeki beş yıl içerisinde 5 trilyon dolarlık toplam piyasa değerine ulaşabileceğini düşünmekte.

Bitcoin 5 Trilyon Dolara Çıkacak 

Pompliano 22 Nisan 2018 tarihinde yayınladığı bir gönderi ile, Bitcoin’in kendisinin bugüne kadar gördüğü ve önümüzdeki beş yıl içerisinde gerçek anlamda 20 – 50 kat yükseliş yaşayabilme imkanı olan tek 95 milyar dolarlık piyasa değerine sahip varlık olduğunu ifade etti.

Ünlü isim daha sonra tahminini zemine oturtmak için attığı bir tweet içerisinde Bitcoin’in geleceğine inanmak için ilk olarak arz / talep ekonomisine inanmanın, daha sonra da talebin gelecekte artacağına inanmanın gerekli olduğunu da vurguladı. Her zaman bir risk bulunduğunu ve yapılan yatırımın kaybedilebileceğini de ifade eden Pomp, risk /ödül dengesinin kendisini çeken bir eğilime sahip olduğunu vurguladı.

Bitcoin basın saatine göre 98 milyar dolar seviyelerinde toplam piyasa değerine sahip ve Pomp’un belirttiği gibi bir parabolik artış, 1 BTC’nin fiyatını hayal bile edilemeyecek seviyelere çıkartabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment