Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İddiaların Ortasındaki 400 Milyon Dolarlık Ethereum Projesinden Açıklama Geldi!

Ethereum katman-2 (L2) projesi Blast’ın kurucusu, platform hakkında ortaya atılan ponzi şeması iddialarını reddetti.

NFT pazar yeri Blur ve gündeme bomba gibi düşen yeni proje Blast’ın kurucusu Pacman olarak bilinen Tieshun Roquerre, Blast hakkında ortaya atılan ponzi şeması iddiaları ve bu şekilde piyasaya sürülen “memeler” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Paradigm ve Standart Crypto’dan gelen 20 milyon dolarlık yatırımın ardından salı günü yalnızca erken erişim moduyla piyasaya sürülen Blast, kısa sürede 400 milyon dolarlık toplam varlık değerine ulaştı.

Pacman ortaya atılan bu iddialar üzerine yaptığı açıklamada, tamamen yanlış anlaşılma olduğunu belirtti.

Roquerre, Blast’ın kullanıcılara sunduğu getirinin gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu ifade ederken bu getirilerin Lido Dao ve Maker gibi platformlardan kaynaklandığını vurguladı:

Bu getiriler sürdürülebilirdir. On-chain ve off-chain ekonominin temel bileşeni olan getirileri Blast herkes için varsayılan hale getirdi. 

 

Platformun yalnızca davet şeklinde kabul etmesinin bir pazarlama stratejisi olmadığını söyleyen Pacman, kullanıcıların ekosistem için yaptığı katkıların ödüllendirilmeye layık olduğunu belirtti.

Polygon (MATIC) geliştiricisi Jarrod Watts, Blast protokolü üzerinde temel geliştirme ve değiştirme yetkisine sahip çoklu imza (multi-sig) cüzdanlarının 5 cüzdan tarafından kontrol edildiğini ve bu cüzdanların kimliği belirsiz yeni cüzdanlar olduğunu söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!