Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İflas Eden Alman Kripto Para Borsasından Kullanıcılara Talep: Aralık Ayına Kadar Fonlarınızı Çekin

İflasını duyuran Almanya merkezli kripto para borsası Nuri GmbH, kullanıcılarına borsa tümüyle kapanmadan önce paralarını çekmelerini söyledi.

Nuri, ağustos ayının başında Berlin’de bir mahkemeye yaptığı başvuruyla birlikte iflas sürecini başlatmıştı. Nuri yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre borsayı iflasa götüren neden, hem kripto para piyasasında yaşanan çöküş hem de Celsius Network’ün çöküşü oldu. Nuri yönetiminin ağustos ayında yaptığı açıklamada, borsa her ne kadar iflas sürecine girmiş olsa da borsa kullanıcıları platformdaki fonlarına erişmeye devam edebileceği belirtilmişti.

Yapılan son açıklamada 500.000 kullanıcısına uyarıda bulunan borsa, yatırımcıların borsa tümüyle kapanmadan önce varlıklarını kişisel hesaplarına çekmelerini söyledi. Alım-satım işlemlerinin kasım ayının sonuna kadar devam edeceğini belirten borsa, kullanıcılara ait tüm varlıkların en geç aralık ayına kadar çekilmiş olmasını talep ediyor.

Borsa tarafından yapılan açıklamanın detayların şu ifadeler yer alıyor:

Müşterilerin hesaplarına erişimi devam ediyor. Kullanıcılar tüm fonlarını 18 Aralık tarihine kadar çekebilecekler. Nuri hesabınızdaki tüm varlıklar güvendedir ve Nuri’nin iflasından etkilenmez. Alım satım işlemleri 30/11/2022 tarihine kadar devam edecektir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!