Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Kripto Şirketine Göre Bitcoin (BTC) Bu Seviyenin Üzerinde Yükselişe Başlar: Bir Yıldır Süren Trendin Sonu

Finansal danışmanlık firması Weiss Ratings’in kripto kolu Weiss Crypto, Bitcoin’de (BTC) yakın zamanda yükseliş bekliyor.

Weiss Crypto yayımladığı bir raporda, Bitcoin görünümünde ortaya çıkan düşen kanaldan dolayı yükseliş eğiliminde olduğunu söyledi.

Bu düşen kanalın üzerinde kalması durumunda Bitcoin’in yükseliş yaşamasını bekleyen Weiss Raiting, Ethereum’un da büyük direnci olan 1.335 dolar seviyesini kırmaya çalıştığını belirtti.

Weiss Ratings, Bitcoin’in teknik anlamda yükselişe geçeceğini belirtirken on-chain veri platformu CryptoQuant’ın CEO’su Young Ju yaptığı bir paylaşımda, Bitcoin hash rate’inin en yüksek seviyelerini yenilemeye devam ettiğini açıkladı.

On-Chain analist Charles Edwards, Bitcoin’in kurumsal benimsemesinin oldukça yüksek seviyelere ulaştığı söyleyerek Ju’nun paylaşımına yanıt verdi.

Bitcoin’de, volatilite eğilimini ölçmek için kullanılan Bollinger bantlarının oldukça daraldığını daha önceki içeriklerimizde belirtmiştik. Bollinger bantları Bitcoin’de daha önce bu derece sıkıştığında sert bir düşüş gözlemlenmişti. Bu sefer yönün yukarı doğru olacağını öne süren birçok analist bulunuyor.

Yatırımcılar, Bitcoin’in kanalın üzerinde kalıcı olması durumunda yeni yükselişlere başlayacağını düşünüyor. Hem yakın bir zamanda sert hareket beklentisi hem de düşen kanalını kırmış olması yatırımcıların aklına bir “ayı sezonu boğası mı yaşanacak? sorusunu getiriyor.

  • İçerikte yer alan veriler kesinlikle bilgilendirme amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi içermez.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!