Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NFT Koleksiyonu Azuki’den “Fiziksel Destekli Token” (PBT) Projesi: Haberin Ardından 870 Ethereum’luk (ETH) İşlem Hacmi

Popüler Non-fungible token (NFT) projesi Azuki, gerçek nesneleri blockchain’e bağlamayı sağlayan “Fiziksel Destekli Token” (PBT) altyapısını duyurdu.

Azuki NFT projesi gerçek dünya ile blockchain arasında somut bağlar oluşturmak amacıyla Fiziksel Destekli Token projesinin altyapısını kullanıcılara sundu. Fiziksel bir nesneyi Ethereum (ETH) blockchain’i üzerindeki benzersiz bir simgeye bağlamak için tasarlanan yeni proje, Azuki yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Azuki’nin PBT’lerinin ilk uygulaması, otonom bir şekilde asimetrik anahtar çifti oluşturan fiziksel bir kriptografik çip olan BEAN Chip‘ten yararlanacak. PBT ve BEAN Chip’in birleşimi “sahip olmak için tara” teknik tasarımlarıyla kullanılabilecek.

Kullanıcının bakış açısından, Azuki’nin PBT’leri halka açık blockchain tabanlı araçlar tarafından doğrulanabilen “fiziksel” değerin şeffaf aktarımını sağlayacak. Bununla birlikte büyük şirketler de fiziksel öğeleri metaverse, VR/AR, oyunlar, e-ticaret ve çevrim içi eğitim gibi sanal deneyimlere entegre etmek için PBT’leri deneyebilecek.

Azuki ekibi tarafından paylaşılan söz konusu yenilikçi haber, Azuki NFT’lerine olan ilgiyi de arttırdı. Koleksiyonda haberin ardından 870 Ethereum’luk (ETH) işlem hacmi oluştu. Haberin kaleme alındığı esnada Azuki koleksiyonuna ait bir NFT’nin taban fiyatı 11,3 Ethereum fiyatla OpenSea üzerinde işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!