Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İflas Eden Kripto Platformundan Para Çekimlerinin Açılması ile 250 Milyonluk Net Çıkış

İflas eden kripto kredi platformu Voyager Digital tarafından para çekme işlemlerinin yeniden başlatılması ile birlikte platformdan yüz milyonlarca dolarlık çıkış yapıldı.

Voyager Digital sancılı bir iflas sürecinin ardından tasfiyesini gerçekleştirdi ve 23 Haziran‘da para çekme işlemlerini tekrardan aktif hale getirdi. Kullanıcılar için para çekme işlemlerinin açılmasıyla birlikte platformdan 250 milyon dolarlık net kripto para çıkışı yaşandı.

Dune Analytics tarafından sağlanan verilere göre çekim işlemleri başlamadan önce 426 milyon doların üzerinde toplam bakiyeye sahip platformda güncel olarak 2.287 Bitcoin (BTC), 27.363 Ether (ETH), 18,56 milyon USD Coin (USDC), 2 trilyon Shiba Inu (SHIB) ve küçük bir kısmı da diğer tokenlardan oluşan 176,4 milyon dolar civarında kripto para kaldı.

Bu kripto paraların %98,15’lik kısmı temiz varlık olarak nitelendirilirken platformun yerel token’ı VGX söz konusu miktara dahil edilmedi. Ek olarak şu an için platformda kalan varlıkların %68‘ini Bitcoin ve Ethereum oluşturuyor.

Voyager tarafından 18 Mayıs tarihinde yapılan bir açıklamada kullanıcı varlıklarının %35,72’sini geri ödeme için hazır oldukları ve müşterilerinin diledikleri takdirde kripto ödemeleri için başvuruda bulunabilecekleri belirtilmişti. Ayrıca %35,72’lik ödeme oranının zaman içerisinde ek ödemelerle %75,68’e kadar yükseltilmesinin planlandığını vurgulamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!