Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İki Altcoin’den Çin İçin Ortaklık: Fiyat Aniden Fırladı

Merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu LeverFi, Hong Kong ve Çin’e açılacağını duyurmasının ardından yerel token LEVER yükselişe geçti.

LeverFi resmi Medium hesabından paylaşılan içerikte, IOST (IOST) iş birliği ile Hong Kong ve Çin piyasasına açılacakları duyuruldu. Yapılan açıklamanın ardından LEVER fiyatı %50’lik ani bir yükseliş performansı sergiledi.

Atılan bu adımı mevcut Web3 topluluğuna hizmet vermek için DeFi alanında sağlam ve heyecan verici girişim olarak nitelendiren ekip, LeverFi’ın ilk yatırımcılarından biri olan IOST birlikte çalışmanın önemini de vurguladı.

Hong Kong yönetiminin blokzinciri ve Web3 alanlarında attığı yenilikçi adımların cazip bir atmosfer sunduğunu belirten ekip, LeverFi’ın ve operasyonlarının 2023 yılı boyunca kademeli olarak Hong Kong’a taşınacağını beyan etti.

Platformun önümüzdeki süreçte Hong Kong ve Çin genelinde ödemeler, fon yönetimi ve gerçek getiri ürünleri gibi daha kurumsal odaklı finansal hizmetlere doğru genişleyeceği belirtildi.

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun blokzinciri düzenlemeleri için açık ve şeffaf yönergeler belirlemeye yönelik ilerici gelişmelerini Hong Kong ve Çin’de web3’ün büyümesi için olumlu bir katalizör olarak görüyoruz. Atılan bu adımların süreç içerisinde güzel sonuçlar sağlayacağına inanıyor ve heyecanımızı paylaşıyoruz.

CoinGecko verilerine göre yapılan duyurunun etkisiyle 0,00245 dolardan %50’lik ani bir yükseliş ile 0,00364 dolara ulaşan LEVER, haberin kaleme alındığı esnada 0,00316 dolardan işlem görüyor. Benzer bir yükseliş sergileyen IOST ise %35‘lik performansla 0,011 dolar seviyesinden 0,015 dolar bandına kısa bir süre içerisinde ulaştı.

Özellikle son zamanlarda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto piyasası özelindeki baskıcı tutumu yatırımcıları ve projeleri Asya bölgesini tercih etmeye itiyor. Gemini’nin kurucusu Cameron Winklevoss‘da benzer bir ifadeyle bir sonraki kripto para boğasının Asya merkezli olacağını öne sürmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!